FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

MEET THE ARTIST - WILD plantekortkollektion

 
Mathilde Olsen er kunstneren bag illustrationerne på vores helt nye plantekortkollektion WILD. Mathilde arbejder som content creator, og måske kender du hende allerede fra TikTok, hvor hun deler sin hverdag med mere end 88.000 følgere. 
 
Mathildes rejse med TikTok og kunstnerisk skabelse begyndte i foråret 2020 da Mathilde blev diagnosticeret med ADD, som er den “stille” version af ADHD. Når man som Mathilde har diagnosen ADD, oplever man en del forstyrrelser i sin opmærksomhed i hverdagen. Derfor følte hun, at hun skulle finde en hobby, der kunne bringe hende mere ro. For Mathilde blev det kunst. Her finder Mathilde ro til fordybelse og en pause fra en hektisk hverdag, som ellers er præget af en stor grad af impulsivitet. I kunsten kan hun folde sine mange ideer ud på papir og lærred. Her har hun lært at stole på processen, og hun er  meget bevidst om, at processen ikke altid er en lige vej. Det perfekte findes ikke, og Mathilde betegner sin kunst som abstrakt og netop ikke perfekt.
 
Mathilde ønsker, at hendes kunst skal være med til at inspirere andre, hvorfor hun er stolt over og glad for muligheden for at være kunstneren bag vores nye plantekortkollektion WILD. Mathildes vision for WILD er at skabe et univers med plads til kreativitet, og hvor vi hver især kan være lige netop dem vi ønsker. Hos IGEN deler vi den vision, og derfor er vi stolte over at kunne samarbejde med Mathilde i vores nye plantekortkollektion. 
 
Se alle kortene i WILD kollektionen her.
Ældre opslag
Nyere opslag

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr