FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

Budgetvenlige gaver - under 100 kr.

 
Her kan du finde gaveguiden til ham eller hende 
   
Har du ikke fået anskaffet dig den perfekte værtsgave endnu? Så er IGEN’s genanvendelig sugerør et genialt bud! Vores glas- og stålsugerør kan bruges igen og igen af alle i familien! De kan bruges i både den varme kakao og den kolde iskaffe, og så kan de nemt og hurtigt vaskes i opvaskemaskinen - nemmere bliver det ikke!

Sugerør
  
To Go Pouch
IGEN’s To Go Pouch er den perfekte gave til ham eller hende, der har alt! Med en to go pouch fra IGEN kan du have sugerør, bestik, tandbørsten, penalhuset eller noget helt femte med på farten. På den måde er man med til at minimere spild, da man slipper for at anvende de mange engangsprodukter, som man især får med, når man køber noget to go. Selve posen fra vores To Go Pouches er 100% recycled fra egen produktion, idet de alle er lavet af resterne fra vores hørservietter i farven natur.

  
Hørservietter
Forkæl en god ven med IGEN’s skønne og elegante hørservietter, der kan bruges igen og igen. Med vores hørservietter er du med til at mindske papirforbruget, som både er godt for pengepungen og klimaet på sigt. Hørservietterne kommer i farverne natur og hvid og kan nemt vaskes i vaskemaskinen efter brug!

  
Plantekort
Forkæl dine kære med en hilsen og forær dem en plante, de kan indløse senere. Kortet kan plantes, og der vil vokse mynte og lavendler op! På den måde er dine bedsteforældre med til at minimere spild, sejt!

   
Multi Bags
Et godt bud på en gave, som både din mor og far kan blive glade for, er IGEN’s Multi Bags! Med multi bags fra IGEN er din mor og far med til at nedsætte plastik forbruget, når de er ude at handle frugt og grønt! Multi Bagsene har flere smarte funktioner. De kan også bruges til at sortere din fars tøj, når han er på forretningsrejse eller din mors kosmetik i tasken! Vores Multi Bags bliver lavet i den lækreste GOTS certificerede økologiske bomuld og kan vaskes i vaskemaskinen.
   
 
 
Tote Bag
Mangler du en gave til din søster, som hun kan blive glad for igen og igen - så er et godt bud en unik Tote Bag fra IGEN! En Tote Bag kan bruges til indkøb, computertaske, sportstaske eller noget helt fjerde! Men ikke nok med, at din søster kan bruge vores fine tote bag igen og igen, så har den faktisk også haft et liv før, at den blev lavet om til en Tote Bag. Den er nemlig lavet af genanvendt bomuld, som stammer fra den overskydende tøjproduktion i Indien. Derfor er den altså også 100% recycled!
  
  
Ældre opslag
Nyere opslag

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr