FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

Fars dag gaveguide

Fars dag er lige om hjørnet og hos IGEN ønsker vi at være med til at hylde alle seje fædre derude. 

Vi elsker vores fædre, og derfor skal de selvfølgelig forkæles ekstra meget på denne dag med en gave, uanset om det er til din egen far, en god ven eller en helt tredje, som fortjener en ekstra kærlig tanke på lige netop denne dag.

Hos IGEN mener vi, at en god gave, skal kunne holde mange år. Derfor har vi samlet vores bedste bud på den perfekte fars dags gave til enhver faderfigur! 

IGEN t-shirts

Kan din far aldrig få for mange t-shirts? Så forkæl ham med en blød unisex t-shirt, som er lavet af recycled plastikflasker, som er opsamlet og vævet sammen med det blødeste BCI bomuld. T-shirten er ikke blot ultra blød men også virkelig stærk, hvorfor den kan holde i mange år!


                   
Hoodie & Crewneck

Har din far allerede god stil, eller mangler han et lille skub i den rigtige retning? Forkæl ham med en 100% recycled lækker og tidsløs Hoodie eller Crewneck fra IGEN. Den vil med sikkerhed holde ham varm og smart, i mange år frem. Vores trøjer er lavet af stofrester fra tekstilindustrien, så med en hoodie eller crewneck fra IGEN er far ovenikøbet med til at rydde op på systuerne og med til at give kasserede stofrester nyt liv igen.

                   
                                
                   
Shampoobar
Er din far rigtig miljøbevidst og ønsker han at minimere spild?
Giv din far IGEN’s Shampoo Bar fra Purely Proffesionals, og giv ham muligheden for at give miljøet en hjælpende hånd, helt uden at han skal gå på kompromis med hverken ingredienser eller resultater - hvilken far ønsker ikke det?
                   
                   
Sugerør

Elsker han lækre drinks eller blot en kold cola? IGEN’s sugerør er både flotte og genanvendelige på samme tid, og vil kun pynte på bordet! Det vil enhver far værdsætte. De tåler både varme og kolde drikke, og så kan de smides i opvaskemaskinen efter brug - nemmere bliver det ikke.

   
 
Drikkeflaske
Dyrker han meget sport, eller mangler han bare et godt alternativ til de mange plastik flasker? Vores drikkeflasker kommer i mange farver, og kan ovenikøbet holde drikkevare kolde i op til 24 timer og varme i op til 12. Det er en fars dag gave han med sikkerhed ville elske!
  
 
Multi Bags
Er din far en ægte mester kok? Så forkæl ham med Multi Bags fra IGEN. Så er han med til at mindske sit brug af spild under madlavningen, allerede i supermarkedet
 

 
To Go Kop                   
Er din far altid på farten, og vild med kaffe? Så er IGEN's To Go Kop en helt perfekt gave. Udover at være med til at minimere det enorme spild der hver dag skabes af To Go emballage, er To Go Koppen nemlig også hans adgang til en eksklusiv rabat. Hos IGEN er vi nemlig teamet op med nogle af landets bedste cafeer, hvor han ved at medbringe sin IGEN To Go kop får minimum 25% på hans drikke. Læs hvor han kan få rabat her.
 
 
Plantekort 

Mangler du et far-venligt alternativ til blomsterne? Med IGEN’s plantekort kan du ikke blot give din far en kærlig hilsen, men også en plante han kan indløse senere. På den måde vil din hilsen leve videre!                   

Ældre opslag
Nyere opslag

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr