FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

Konfirmationsønsker

Mangler du inspiration til den helt perfekte konfirmationsgave?
Nicoline har været i praktik hos IGEN og skabt denne gaveguide, helt perfekt til kon- eller nonfirmanten💕
 
Her kan du finde gaver der passer til ethvert budget, som vil bringe glæde igen og igen✨

En perfekt striktrøje fra IGEN.dk i den flotteste blå, så den kan give noget farve til et ellers kedeligt outfit. Det er en blød strik i et kraftigt materiale, der falder flot og holder dig varm på kolde sommeraftener.

Sold out

Skjorten fra IGEN er er super flot, og den er simpel men alligevel har den de små detaljer, der gør den virkelig cute. Kraven har nogle fine flæser, som giver en cute look, hvis man f.eks. har en strik udover - det kunne være den blå strik som jeg også ønsker mig.

Den ville passe perfekt til de dage hvor man gerne vil være ekstra fin i tøjet.

Sold out

Jeg ønsker mig også en drikkeflaske fra IGEN.dk, fordi det er en cool vandflaske, i en god farve. Den er hverken for stor eller for lille, og holder vandet koldt i lang tid, hvilket er super luksus. Hvis jeg koger vand vand hjemmefra, kan jeg også have det med i skole til at lave kopnudler eller te. Så behøver jeg heller ikke at købe vand i kantinen, og jeg kan have den med i min shopper, lige når jeg vil.

Sold out

Jeg har valgt IGEN.dk shopper som man kan købe på deres hjemmeside, og fås i 4 forskellige farver. Denne shopper er et perfekt valg hvis du leder efter et stort men praktisk net, som kan have alle dine ting i. Jeg vil bruge det når jeg skal på weekendture, da der kan være virkelig meget i. Shopperen er lavet af genanvendt bomuld.

Sold out

Den perfekte accessory til håret. En Scrunchie lavet på 100% ananas fibre, som skåner dit hår mod slid. Man kan både få den i grøn og hvid, men jeg ønsker mig den hvide, fordi den passer til alt mit tøj!

Sold out

IGEN.dks computer sleeve kan fås i 3 fine farver, men jeg har valgt det lyserøde i farven milkshake, da jeg er vild med den lyse farve. Når jeg ser det bliver jeg i godt humør, og så pynter den på mit skrivebord når jeg laver lektier. Desuden er det lavet af plastikflasker, hvilket jeg synes er en rigtig god idé.

Sold out

IGEN.dks hoodie er lavet af tekstilspild, hvilket er rester af stof fra tøjproduktion. Det synes jeg er rigtig fedt, fordi at det er godt for miljøet og desuden får man en fed hoodie oveni.
Den kan også fås i farven “Earth”, men den lyse blå er lige mig. Hoodien sidder godt, og er blød at have på. Desuden er jeg vild med den store hætte.

Sold out

Ældre opslag
Nyere opslag

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

-25%

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr 187,45 kr
-25%

SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr
-25%

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr