1-3 DAGES LEVERING // FRI FRAGT PÅ KØB OVER 399 KR
×

Blog

HER FÅR DU RABAT PÅ DIN KAFFE! // To Go Kop guide med IGEN

Hos IGEN er vi stolte af endelig at kunne lancere vores genanvendelige To Go Kop. IGEN’s To Go kop er skabt i visionen om at bidrage til en hverdag med mindre spild. For ved at skifte engangskoppen ud med To Go Koppen er du med til at gøre en forskel. Se vores store udvalg af fine genanvendelige To Go Kopper her.

Udover at minimere det enorme spild der hver dag skabes, når vi danskere bestiller takeaway, er To Go Koppen også din adgang til en eksklusiv rabat. Hos IGEN er vi nemlig teamet op med nogle af landets bedste cafeer, hvor du ved at medbringe din IGEN To Go kop får minimum 25% på dine drikke.

Vi har i lavet en guide over de cafeer vi lige nu samarbejder med, og hvor du kan gøre god brug af din rabat og ikke mindst To Go Kop. Fælles for vores samarbejdspartnere er, at de også ønsker at tænke genanvendelighed frem for spild. Der vil løbende komme nye spændende caféere og bagere på, så altid hop ind og tjek, om dit nye favoritsted er tilføjet til listen! Send os også meget gerne en besked med ønsker til steder, vi bør samarbejde med….

 

JYLLAND & ØERNE

Baco // 30% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Nørregade 1 & Budolfi Plads 20, 9000 Aalborg

Hos Baco finder du Aalborgs måske lækreste Bagels til den nette af sum af kun 30 kr. Udover bagels, finder du på menukortet kager, side orderss og kaffe i bedste kvalitet. Servicen er i top og humøret højt og så finder du Baco på hele to adresser.

Nytorv 11, Gastro & Bar // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Nytorv 11, 8800 Viborg

Nytorv 11 gastro & bar et familieforetagende, hvor der er hjerterum og højt til loftet. Caféen er drevet af passion for den gode service. Her kan du nyde både mad, vin, øl, en drink og selvfølgelig kaffe.

Boutique Mélange // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Havstokken 8, 7700 Thisted

Boutique Mélange er en kaffebar beliggende i smukke Thisted, lige ved Limfjorden. Her kan du få hjemmebagt kage og lækker kaffe lavet på italienske ristede Espressobønner i hjemlige omgivelser.

Fryden Kaffebar // 20% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Mejlgade 40, 8000 Aarhus

Midt på hyggelige Mejlgade, centralt i Aarhus, finder du Fryden kaffebar. Her er der hjemlig stemning, højt til loftet og god plads til kunderne. Her spiller kærligheden til det lokale desuden en stor rolle, og på kortet finder du alt hvad et ægte kaffehjerte begære. Her får du kaffe fra et lokalt risteri, serveret i flotte lokalt produceret keramik kopper, saft fra Søbogaard og lækre surdejsboller og kager, fra en lokal bager. I den hjemlige kaffebar finder desuden fine plakater fra en Århusiansk kunstner.

Brætspilscaféen // 20% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Mejlgade 40, 8700 Horsens

Et stenkast fra gågaden i Horsens ligger Brætspilscaféen, som er mest kendt for sit kæmpe udvalg af brætspil og specialøl. Bag disken gemmer der sig dog også en stor og moderne espressomaskine, hvorpå passionerede kaffenørder brygger masser af lækker kaffe til caféens gæster. Der anvendes udelukkende udvalgte brasilianske bønner samt økologisk mælk, til de dampende varme lækkerier. Hvis du medbringer din egen to-go kop, får du 20% rabat på alle varme drikke to-go.

ANHOLT

Anholts bageri & gartneri // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Østervej 6, 8592 Anholt By

På den lille ø Anholt, finder du det fineste lokale bageri og gartneri drevet af tre unge kvinder. I de naturskønne omgivelser bages der bagværk med surdej, jorden dyrkes og så serveres der grønne retter og selvfølgelig god og lækker kaffe. Alt sammen med fokus på økologi, bæredygtighed og lokale råvarer. På Anholt kræves det mange ressourcer at fragte affald væk fra øen, og derfor giver det ekstra god mening at bruge genanvendeligt emballage på Anholt. Derfor er tilbyder Anholts bageri & gartneri 25% på dine varme drikke når du medbringer din genanvendelige IGEN To Go Kop, for at bidrage til at mindske spildet på øen.

KØBENHAVN

Kaf’ Bar // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Antonigade 9, st. tv, 1106 København

På Antonigade finder du Kaf’ Bar - Københavns nok hyggeligste Café beliggende i indre by. I rolige omgivelser, omringet af farver og gode quotes får du serveret kvalitetskaffe, frisksmurte sandwiches og hjemmebag. 

 

Café Tilda & Karl // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Stefansgade 47, 2200 København

Bæredygtige produkter er hovedingrediensen hos Tilda & Karl, hvor den gode smag er gennemgående. Et familieejet eatery, hvor naboer, familie og venner mødes i afslappende og hyggelige omgivelser. Maden er skabt fra bunden af friske og økologiske råvarer leveret fra lokale producenter i København.

 

Social Foodies Frederiksberg // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Gammel Kongevej 115, 1850 Frederiksberg C

Hos Social Foodies Frederiksberg går alt op i en højere enhed. Her får du lækre smagsoplevelser uden hverken at på kompromis med kvalitet eller social bæredygtighed. Social Foodies kalder de det selv Doing Good Better. Hos Social Foodies ønsker man at udvikle unikke smagsoplevelser, fremme tilgangen til friske råvarer og at forbedre forholdene for småbønderne i Afrika. Hos Social Foodies Frederiksberg serverer de altså lækker is, chokolade, flødeboller og selvfølgelig massere af frisk brygget kaffe, med social ansvarlighed.

 

Vaffelbaren // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Badstuestræde 8, 1209 København

Hos Vaffelbaren får man grønne vafler med grønt fokus. Sprøde, veganske madvafler med eksotisk topping, hvor alt er lavet med kærlighed til mad og fokus på at minimere madspild. Der er selvfølgelig også søde vafler til dessertmaven, så du altid har en undskyldning for at spise vafler. Hos Vaffelbaren er alle samarbejdspartnere valgt ud fra et CSR-syn med et ønske om at fremhæve bæredygtige initiativer.  

 

Great Coffee // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Store Kongensgade 3, 1264 København

Great Coffee laver selvfølgelig lækker kaffe, men de laver også nogle super lækre sandwich samt friskpressede juice og shakes. Vores favorit kombi er en sandwich med laksemousse og en grøntsagsjuice nr. 11 med æble, ingefær, rødbede, gulerod & lime.

 

Buzz Kaffebar // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Sankt Peders Stræde 31, 1453 København

Buzz Kaffebar er centralt beliggende midt i København på hyggelige Sankt Peders Stræde. Her handler det om økologiske råvarer, den gode kop special kaffe, de velsmagende hjemmebagte cookies og kager, den nydelige sandwich, de sunde juices, den hyggelige atmosfære og ikke mindst den gode og omhyggelige service. 

 

Ristet Rug // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop 
Prinsesse Charlottes Gade 16, 2200 København N & Pakhus 54, Orientkaj 4, 2150 Nordhavn

Ristet Rug er kendte for deres prisvindende og økologiske smørrebrøds burgere. De fyldes med nøje udvalgt pålæg, sprøde råsyltede grøntsager, frisk bladgrønt og smagsfyldte dressinger. Du kan alle hverdage få dine smørrebrødsburgere og filterkaffe på Nørrrebro, eller besøge deres nyopnåede café med baristakaffe, kage og selvfølgelig smørrebrøds burgere i Nordhavn.

 

Comedy Zoo // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop

Knabrostræde 19, 1208 København

Hos vores genbo finder du Comedy Zoo. Ikke nok med at være et fantastisk samlingspunkt/sted for Danmarks sjoveste har de også åbnet op for en hyggelig Café. Her kan du nyde en kaffe, øl eller lidt let at spise hvad enten du er gæst eller skal til et show. Zoo Café har åbent onsdag til lørdag.

 

20 Grams - Specialty Coffee Shop // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Rosengården 13, 1173 København

20 Grams - Specialty Coffee Shop er en lille familieejet café, skabt ud af kærlighed til mennesker og selvfølgelig - kaffe.

Gennem den lille orginale café, vil du blive mødt af unik oplevelse og friskbrygget specialkaffe, hjemmelavet mad og sødt, men også af god kundeservice og rolig atmosfære.

 

FYN 

Lulu’s Cafe & Boutique // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Langegade 2A, 5300 Kerteminde

I centrum af Kerteminde finder du Lulu’s Café & Boutique. En Café der byder på hyggelige omgivelser og en fantastisk udsigt til Kerteminde Fjord. På menukortet finder du alt fra lette frokoster til et udvalg af kager - alt sammen hjemmelavet og af friske råvarer med sans for detaljen, derfor er deres motto “HAPPIINESS IS HOMEMADE"


Coffee Couple // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Chr. D. Ixs Vej 12, 5600 Faaborg

Ved havnebadet i Faaborg finder du Coffee Couple. En campingvogn transformeret til den fineste kaffevogn. Skaberne bag er det fynske kærestepar der tilbyder egen 100% Øko espresso, øko læskedrik fra Naturfrisk og friskbagt bagværk. Coffee Couple holder holder åbent i sommerhalvåret - perfekt på en sommerdag. 


Fredos Coffee Right // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Brandts Passage 31 G, 5000 Odense

Er du på jagt efter den perfekte kop kaffe så er Fredos Coffee stedet. Her finder du italiensk produceret kaffe, specialiteter fra Odense Chokoladehus og byens bedste boller fra Det Gode brød. 

 

Café Væredygtig // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

Café Væredygtig er Svendborgs hyggelige morgenmads- og frokostcafé, beliggende i iværksætterhuset Fremtidsfabrikken. Her serveres god kaffe og mad, der så vidt muligt er fremstillet på økologiske og lokale råvarer. Her er velsmag og velduft i højsædet, så sanserne kan glædes. Ud over at servere velsmagende mad til Svendborgs mange iværksættere, har Café Væredygtig et socialt bæredygtigt fokus og er en aktivitet i Fonden Skovhaven, som har en bred vifte af tilbud til unge voksne med autisme - med målet om at skabe postive rammer for alle. 

Caféen ligger ud til vandet på Jessens Mole 11. Her kan du også få kaffen og kagen to go, og nyde den på en gåtur langs den smukke havn i Svendborg! 

 

Keramik og Kaffe // 25% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Klosterplads 8 D, 5700 Svendborg

Keramik og Kaffe er en lille lokal kaffebiks i det centrale Svendborg. Her kan du få din kaffe til at ta' med og lokalt produceret keramisk kunsthåndværk.
De har fokus på økologiske råvare og bæredygtighed, og er derfor vilde med ideen om at du kommer igen, og at vi sammen kan mindske unødig spild. 

 

Mornsol // 20% på alle dine varme drikke når du medbringer din IGEN To Go Kop
Nyborgvej 108, 5000 Odense

Mornsol er placeret lige ned til kanalen nær Odense havn - et sted der bare skal opleves! Her bydes der på lækker friskbrygget kaffe som er ristet med passion og kærlighed. Tag din kaffe med i lysstøberiet, loungen eller nyd den ved vandkanten. I lysstøberiet kan du støbe dine egne lys, og i kanalen har du mulighed for at tage en tur på vandet, på et af Mornsols mange SUP hold. 

Hos Mornsol er bæredygtighed i højsædet, specielt grundet den fantastiske beliggenhed ud mod kanalen, samt kærligheden til vandsport. Derfor ønsker Mornsol at tage et fælles ansvar for havnemiljøet, ved at minimere brugen af engangsemballage, så det ikke ender som spild i naturen🌱

 

Ældre opslag
Nyere opslag

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

MAKEUP RONDELLER

129,95 kr

MULTI BAG

Fra 35,00 kr

DRIKKEFLASKE // Mint

189,95 kr