FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

IGEN's Kanelbrød

Hos IGEN er vi vilde med dette hyggelige alternativ til de klassiske kanelsnegle. Vi har nemlig bagt et lækkert og snasket kanelbrød med kardemomme, som smager himmelsk! Brydebrødet, også kendt som monkeybread, er nemt at bage, og hyggeligt at brække de luftige, bløde og søde kugler af. 
Dette svampede pull-apart kanelbrød, vil helt sikkert glæde både dig og dine nærmeste, og er perfekt til både fødselsdage og hyggelige morgen-, eftermiddag- og aftenstunder.
 
Opskrift til ca. 6 personer
Ingredienser:
25 g smør
2,5 dl mælk
25 gær
25 g sukker
1 tsk salt
tsk stødt kardemomme
Remonce: 
125 g smør
150 g brun farin
tsk stødt kanel
 
Sådan gør du:
 
Dejen: 
Smelt smør i en gryde sammen med mælken. Rør derefter gæren ud i blandingen, når den er lunken. Hæld blandingen i en skål og rør derefter de tørre indgredienser i. Dejen kan æltes på røremaskine eller i hånden. Tilsæt ekstra mel efter behov. Dejen skal være tilpas fugtig, men stadig håndterbar. Dæk skålen med din hørserviet fra IGEN, og lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 1 time.
 
Remonce: 
Når dejen er færdighævet kan du nu forberede remoncen. Smelt her smør, brun farin og kanel til en flydende masse.
 
Sådan samler du brødet:
Del nu dejen i fire dele, og hvert stykke yderligere i 16 dele. Tril alle dele til små kugler, og dyp derefter hver kugle i remoncen. Stabel derefter kuglerne i en smurt kageform. Vi bruger her en springform. Hæld det resterende remonce over det samlede brød. Lad brødet efterhæve under en hørserviet til dobbelt størrelse ca. 1 time.
 
Bagning og tilberedning:
Efter hævning skal brødet bages i midten af ovnen ved 200 grader alm. oven i ca. 40 minutter. Lad det færdige brød køle en smule af og nyd brødet lunt. Ønsker du at gemme brødet til en anden dag, kan det let fryses ned.
 
Pynt evt. med glasur og anret med IGEN's Hørservietter.
Ældre opslag
Nyere opslag

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

-25%

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr 187,45 kr
-25%

SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr
-25%

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr