ISKAFFE OPSKRIFT

Hej alle sammen!

For et par dage siden testede jeg Frederikke Wærens iskaffe opskrift. Jeg delte mine 'forsøg' med jer og fremviste sugerørene. Rigtig mange af jer skrev til os på vores Instagram (@IGENDK) og spurgte om en opskrift - så jeg har i dag tilladt mig, at komme med min version af Frederikkes skønne opskrift.

First of all - det er verdens nemmeste opskrift, for selv jeg kan.

Start med at mixe kaffepulver med sukker. Den oprindelige opskrift siger half'n'half. Jeg synes det bliver for sødt, så jeg kører 2 spiseskefulde instantkaffe og 1 lille spiseskefuld sukker. Her får du foam til ca 3 glas, hvilket jeg synes er passende - for så har man en undskyldning for at drikke mere ;)
Min erfaring er også, at når man laver til mere end én person, så bliver selve foamen bedre.

Tilsæt lidt varmt vand, og rør til kaffen er opløst. Herefter pisker du. Frederikke bruger elektrisk piskeris, og jeg bruger et godt gammeldags ét. Jeg pisker til foamen viser sig fluffy og let, og ikke helt til flødeskums-tykkelse (som jeg har set mange gør, pyha det synes jeg ikke smager godt haha!) På den måde falder den mere naturligt sammen, når vi skal have den i glasset.

Find dit glas, tilføj isterninger og mælk - så meget mælk, som var det til en café latte. Til sidst hælder du dit foam ned i mælken, og tilføjer dit genanvendelige sugerør. 

Tjek vores udvalg af genanvendelige smukke sugerør her

Se Frederikke Wærens video her for at se fremgangsmåden, og prøv dig lidt frem til du finder din perfekte opskrift.


Tidligere blogindlæg

Efterlad en kommentar