Blog

Julgaver til hende

Drikkeflaske
Er din veninde glad for at gå i fitness, eller har hun lange dage på skolebænken, så forkæl hende med en drikkeflaske fra IGEN!
Vores drikkeflasker kan holde din venindes vand koldt i 24 timer og hendes kaffe varm i 22 timer. Uanset formålet er flasken både smart og flot, og så donerer du også 100 liter rent vand i julegave til unicef!

Tasker
Er din seje kollega altid på farten, og suser hun fra A til B? Hvad er så en bedre gave end en smuk og praktisk recycled crossbody taske, så hun kan have alle sine ting med på farten? Vores Darla crossbody taske har plads til alt, hun behøver på farten, og så kommer den i fire flotte farver. Derudover er den lavet af kasserede plastikflasker - hvor sejt er det lige?

Crewneck
Forkæl din søster med en 100% recycled lækker og tidsløs Crewneck, der kan holde hende varm i den kolde juletid. Vores TRASH CREWNECK kommer i farverne sky og earth, og er med sit perfekte fit den helt rigtige trøje til hende, der ønsker en behagelig trøje, hun kan bevæge sig i, uden at gå på kompromis med design. Vores crewnecks er lavet af stofrester fra tekstilindustrien, så med en crewneck fra IGEN er din søster med til at rydde op på systuerne og med til at give kasserede stofrester nyt liv igen!

Hoodie
Mangler din kusine den perfekte hoodie? Så forkæl hende med en 100% recycled og tidsløs hoodie fra IGEN! Vores IGEN HOODIE kommer i farverne sky og earth, og er med sit oversized fit den helt rigtige trøje til hende, der ønsker en behagelig og smart trøje. Vores hoodies er lavet af stofrester fra tekstilindustrien, så med en hoodie fra IGEN er din kusine med til at rydde op på systuerne og med til at give kasserede stofrester nyt liv igen. Dette unikke materiale gør også, at ikke to trøjer er ens, så din gave er helt unik!

T-shirts
Er din søster, veninde eller mor med på moden?
Så forkæl en af de dejlige kvinder i dit liv med en af IGEN’s bæredygtige t-shirts. Vores t-shirts er lavet af plastik fra gamle plastikflasker, og så fås de i alle størrelser!

Shampoobar
Er din mor rigtig miljøbevidst og ønsker hun at minimere spild?
Giv din mor IGEN’s Shampoo Bar fra Purely Proffesionals, og forær hende muligheden for at give miljøet en hjælpende hånd, helt uden at hun skal gå på kompromis med hverken ingredienser eller resultater - hvilken mor ønsker ikke det?

 

Rondeller
Forkæl din veninde med et beauty produkt hun kan bruge igen og igen! Med IGEN’s genanvendelige rondeller kan du både passe på din venindes hud og miljøet!  Vores rondeller er lavet af den lækreste kvalitet af bambus og bomuld og kan smides i vaskemaskinen, så de kan bruges igen og igen. Ved at bruge IGEN’s rondeller kan din veninde spare kloden for ca. 1000 vatrondeller om året - sejt ikke?

Beautybag
I det kolde vejr er det ekstra vigtigt, at passe på sig selv, sin hud og sit hår. Forkæl en sej kvinde i dit liv med fantastiske og bæredygtige beautyprodukter, som hun kan bruge igen og igen. Hos IGEN har vi samlet vores favoritter i en skøn: BEAUTY BAG! Beauty pakken gør det nemt og lækkert, for hende du holder af, at klare samt optimere sine skønhedsrutiner. Med Beauty baggen forærer du en Multi Bag M, som kan bruges som makeuptaske, vores Make Up Rondeller, Purely Professionals Shampoo Bar - og som noget helt nyt: Purely Professionals Cleansing Water!

Sugerør
Er din veninde tosset med at drikke varm kakao i den kolde juletid?
Så er IGEN’s glassugerør den perfekte gave til hende! Vores glassugerør kommer i flere forskellige farver og kan bruges igen og igen. De tåler både varme og kolde drikke, og så kan de smides i opvaskemaskinen efter brug - nemmere bliver det ikke.
Pssst så fås de endda også i grøn og orange, som er perfekt til julebordet!

Hørdug
I den travle juletid er der mange anledninger til at pynte et smukt julebord. Forkæl din mor, moster eller tante med en smuk og bæredygtig hørdug fra IGEN. Hørdugen kommer både i farven natur og hvid, og kan bruges til enhver anledning. IGEN’s hørdug er tiltænkt som et mere bæredygtigt alternativ til den klassiske papirsdug, da den kan bruges igen og igen. Den flotte hørdug fra IGEN kan nemlig, grundet det alsidige hørmateriale, fuldende enhver borddækning!

Hørserviet
Mangler din mor noget smukt og bæredygtigt til julebordet i år? Så forkæl hende med IGEN’s skønne og elegante hørservietter, der kan bruges igen og igen. Med vores hørservietter er din mor med til at mindske papirforbruget, som både er godt for pengepungen og klimaet på sigt. Hørservietterne kommer i farverne natur og hvid og kan nemt vaskes i vaskemaskinen efter brug.

Vanter
Forkæl en sød veninde med et vinter musthave i den fineste brune farve; et par dejlige recyclede luffer fra Markberg. Vanterne har et puffer look med det blødeste for indeni, og så er yderformet lavet af 100% recycled polyester! Din veninde får en slidstærk og vandafvisende luffe, som vil holde hende varm igen og igen vinter efter vinter.

Plantekort (til hende)
Hvem elsker at få blomster mere end din mor?
Forkæl din mor med en sød julehilsen og flotte lavendler med IGEN’s jule plantekort! Kortet kan plantes, og der vil vokse smukke lavendler op, som kan pynte i hjemmet eller i haven. 

 Ældre opslag
Nyere opslag

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

MAKE UP RONDELLER

129,95 kr

MULTI BAG

Fra 35,00 kr
-50%

4 X STEEL STRAWS

110,00 kr 55,00 kr