BÆREDYGTIGHED

Hos IGEN er vores mål at minimere vores spild - bæredygtighed er derfor i toppen af vores agenda! Vores grønne hjerter kæmper for mindre spil og mere fokus på bæredygtighed.

 

Her kan du læse meget mere om de små og store tiltag vi gør, for at mindske vores klimaaftryk og gøre IGEN endu grønnere.

PRODUKT
Alle vores produkter har til formål at mindske dit spil, og i stedet bruge dine ting igen og igen. Vores produkter er alle i den højeste kvalitet, som gør at du kun behøver én ting fremfor en masse engangsprodukter, du skal smide ud. Vi tror på at vejen til en grønnere klode, er ved at vi skal forbruge mindre. Det gør du lige så snart du bruger dine ting igen og igen.

Vi siger nej tak til plastik, og ingen af vores produkter indeholder derfor plastik.

IGEN's egne produkter bliver produceret i samarbejde med vores partnere fra hele verdenen. Kommer vores produkter langvejs fra sørger vi for at klimakompensere hele rejsen! 

INDPAKNING
Selve indpakningen af vores produkter er også nøje udvalgt med fokus på Zero Waste. Vores sugerør er fx pakket ind i recycled og bionedbrydeligt pap. Vores Make Up Rondeller kommer i indpakning du kan bruge igen - nemlig i en bomuldspose. Den fungerer perfekt som vaskepose! Mange af vores andre produkter så som Tote Bags, To Go Pouch mm. er slet ikke pakket ind - det behøver de nemlig slet ikke, når de er så slidstærke som vores :) 

 

FRAGT OG HÅNDTERING

Vores Zero Waste fokus ses også i vores håndtering af webshoppen. På vores kontor er bæredygtigheden tænkt ud i praksis, og derfor genbruger og genanvender vi alt vi kan. 

Din pakke er også sendt med kærlighed fra kloden. Vi pakker vores stofvarer i 100% recycled poser produceret på en dansk fabrik. Her bruger de deres overskydende restplast, for at minimere spildet gennem recycling. Den genanvendte fragtpose er selvfølgelig uden skadelige stoffer, og når du affaldssorterer den, bliver den omdannet til kuldioxid og vand så snart den bliver forbrændt på affaldspladsen.

Vores produkter der ikke er lavet af stof, bliver sendt i miljøvenlige boblekuverter. De er produceret hos en klima neutral fabrik, og derfor er din boblekuvert også helt CO2 neutral! Det udvendige papir er lavet af kvikgræs. Kvikgræs er hurtigt voksende og ressource besparende - og ikke nok med det, giver det græs-papiret en virkelig flot overflade, hvor man tydeligt kan se, strukturen fra de små græsstykker. Den indvendige bobleplast er delvist lavet af genbrugsplast.

Du får din ordrebekræftelse samt kvittering over mail, så her har vi også sparet på vores papir. Din fragtlabel bliver også printet og trykket bæredygtigt og endda helt uden blæk!

Vi sørger selvfølgelig for at pakke din ordre så kompakt som muligt. Det mindsker nemlig både mængden af emballage, og gør det muligt for vores fragtfirma, at have endnu flere pakker med hver gang. Det gør at de skal køre mindre frem og tilbage, og i sidste ende vil det spare på deres CO2 udslip!

Bor du i København og vil spare fragten? Så skal du også være meget velkommen til at komme forbi og afhente din pakke på vores kontor. Blot informer os herom på mail: hey@igen.dk

 

EN SÆRLIG OG KÆRLIG GAVE

Bestiller du en gave fra IGEN.DK, og ønsker du gaveindpakning? Vi tilbyder at pakke din pakke ind i vores hørservietter. Efter din heldige gavemodtager pakker gaven ud, kan de bruge hørservietten igen og igen. Båndet rundt om er lavet af recycled plastikflasker. Den helt perfekte gaveindpakning med betydning!

Vi tilbyder virtuelle gavekort helt uden udløbsdato! På den måde sørger du for at finde en gave, som du er sikker på, at modtageren vil elske igen og igen. Vores virtuelle gavekort sendes over mail, og kan også sendes direkte til gavemodtageren, hvis du ønsker dette. Herefter kan du selv vælge og printe gavekortet ud hvis du ønsker! På den måde sparer du både penge og tid. Vi sparer desuden miljøet for en masse emballage, og unødig co2 udslip ved levering fra vores fragtfirma. Det kan vidst kun kaldes en særlig og kærlig gave!

FÆLLESKAB

Gennem vores blog og sociale medier skaber vi et fælleskab hvor bæredygtighed er i højsædet. Vi elsker at snakke med vores kunder om, hvordan vi alle kan løfte hinanden og sammen gøre vores verden endnu bedre og grønnere. Vi afholder løbende spændende talks og events. Senest afholdte vi et stort virtuelt clean up event, hvor vi opfordrede alle til at komme ud og samle skrald! Her samlede vi sammen med jer hele xxx KG ind.

Vi hylder fælleskabet, og hos IGEN er der plads til alle. Du kan være én af de helt klimakloge, eller én der blot ønsker at spare på sine penge og sit spild. Vi er glade for at have jer med på vores rejse!

 DET GRØNNE BADGE

Vi er stolte medlemmer af GoGreen Danmark, som igennem vores ansøgelsesprocess har undersøgt og godkendt os til det prestigefyldte grønne badge. Du kan læse om deres høje krav og kriterier til deres medlemmer her (indsæt go green badgde)