1-3 DAGES LEVERING // FRI FRAGT PÅ KØB OVER 399 KR
×

BÆREDYGTIGHED

Hos IGEN er vores mål at minimere vores spild - bæredygtighed er derfor i toppen af vores agenda! Vores grønne hjerter kæmper for mindre spil og mere fokus på bæredygtighed.

Her kan du læse meget mere om de små og store tiltag vi gør, for at mindske vores klimaaftryk og gøre IGEN endu grønnere

Alle vores produkter har til formål at mindske dit spil, og i stedet bruge dine ting igen og igen. Vores produkter er alle i højeste kvalitet, som gør at du kun behøver ét produkt i stedet for en masse engangsprodukter, du skal smide ud. Vores filosofi er, at for at få en grønnere klode, må vi forbruge mindre. En nem måde at opnå mindre forbrug, er ved at bruge sine ting igen og igen.

Vi siger nej tak til plastik, og ingen af vores produkter indeholder derfor ny plastik.

IGEN's egne produkter bliver produceret i samarbejde med vores partnere fra hele verden. Kommer vores produkter langvejs fra, sørger vi for at klimakompensere hele rejsen! Vi er generelt glade for at CO2 kompensere, og hele vores t-shirt kollektion er 100% CO2 neutral.


Selve indpakningen af vores produkter er også nøje udvalgt med fokus på Zero Waste. Vores sugerør er fx pakket ind i recycled og bionedbrydeligt pap. Vores Make Up Rondeller kommer i indpakning du kan bruge igen - nemlig i en GOTS certificeret økologisk bomuldspose. Den fungerer perfekt som vaskepose! Mange af vores andre produkter så som Tote Bags, To Go Pouch mm. er slet ikke pakket ind - det behøver de nemlig slet ikke, når de er så slidstærke som vores :) 

Vores Zero Waste fokus ses også i vores håndtering af webshoppen. På vores kontor er bæredygtigheden tænkt ud i praksis, og derfor genbruger og genanvender vi alt vi kan. 

Din pakke er også sendt med kærlighed for kloden. Vi pakker vores stofvarer i 100% recycled poser produceret på en dansk fabrik. Her bruger de deres overskydende restplast, for at minimere spildet gennem recycling. Den genanvendte fragtpose er selvfølgelig uden skadelige stoffer, og når du affaldssorterer den, bliver den omdannet til kuldioxid og vand ved forbrænding på affaldspladsen.

Vores produkter, der ikke er lavet af stof, bliver sendt i miljøvenlige boblekuverter. De er produceret hos en klima neutral fabrik, og derfor er din boblekuvert også helt CO2 neutral! Det udvendige papir er lavet af kvikgræs. Kvikgræs er hurtigt voksende og ressource besparende - og ikke nok med det, giver det græs-papiret en virkelig flot overflade, hvor man tydeligt kan se, strukturen fra de små græsstykker. Den indvendige bobleplast er delvist lavet af genbrugsplast.

Du får din ordrebekræftelse samt kvittering over mail, så her har vi også sparet på vores papir. Din fragtlabel bliver også printet og trykket bæredygtigt og endda helt uden blæk!

Vi sørger selvfølgelig for at pakke din ordre så kompakt som muligt. Det mindsker nemlig både mængden af emballage, og gør det muligt for vores fragtfirma, at have endnu flere pakker med hver gang. Det gør at de skal køre mindre frem og tilbage, og i sidste ende vil det spare på deres CO2 udslip! 

Bor du i København og vil spare fragten? Så skal du også være meget velkommen til at komme forbi og afhente din pakke på vores kontor. Blot informer os herom på mail: hey@igen.dk

Gennem vores blog og sociale medier skaber vi et fælleskab hvor bæredygtighed er i højsædet. Vi elsker at snakke med vores kunder om, hvordan vi alle kan løfte hinanden og sammen gøre vores verden endnu bedre og grønnere. Vi afholder løbende spændende talks og events. Vi har blandt andet holdt nationale Clean Ups med jer, og doneret genanvendelige bind til kvinder i Afrika.

Vi hylder fælleskabet, og hos IGEN er der plads til alle. Du kan være én af de helt klimakloge, eller én der blot ønsker at spare på sine penge og sit spild. Vi er glade for at have jer med på vores rejse!

Bestiller du en gave fra IGEN.DK, og ønsker du gaveindpakning? Vi tilbyder at pakke din pakke ind i vores hørservietter. Efter din heldige gavemodtager pakker gaven ud, kan de bruge hørservietten igen og igen. Båndet rundt om, er lavet af recycled plastikflasker. Den helt perfekte gaveindpakning med betydning!

Vi tilbyder virtuelle gavekort helt uden udløbsdato! På den måde sørger du for at finde en gave, som du er sikker på, at modtageren vil elske igen og igen. Vores virtuelle gavekort sendes over mail, og kan også sendes direkte til gavemodtageren, hvis du ønsker dette. Herefter kan du selv vælge og printe gavekortet ud hvis du ønsker! På den måde sparer du både penge og tid. Vi sparer desuden miljøet for en masse emballage, og unødig CO2 udslip ved levering fra vores fragtfirma. Det kan vidst kun kaldes en særlig og kærlig gave!

Vi er stolte medlemmer af GoGreen Danmark, som igennem vores ansøgelsesprocess har undersøgt og godkendt os til det prestigefyldte grønne badge. Du kan læse om deres høje krav og kriterier til deres medlemmer her 

 

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

MAKEUP RONDELLER

129,95 kr

MULTI BAG

Fra 35,00 kr

DRIKKEFLASKE // Mint

189,95 kr