FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

EMBALLAGE

Hos IGEN ser vi det som en forpligtigelse at reducere spild forbundet med vores emballage. Vores mål er at minimere vores påvirkning, når vi pakker ordrer, og samtidig opfordrer vi vores kunder til at genbruge vores emballage ved returnering. Vores valg af emballage er derfor valgt omhyggeligt, efter en Zero Waste tilgang. Det betyder at vi generelt undgår al unødig indpakning og altid stræber efter at vælge emballage, der mindst har potentiale til genbrug.

Derfor integrerer vi ofte emballagen af vores produkter i designprocessen. Dette betyder, at vores produktemballage enten er designet til at blive genbrugt, som f.eks. vores genanvendelige multi bag, der fungerer som indpakning til vores makeup rondeller eller også er vores emballage designet til nem genanvendelse eller til at blive sorteret som affald. Dette er tilfældet for vores duftlysæsker, der er fremstillet af genbrugt FSC-certificeret papir og uden brug af lim, hvilket gør dem klar til genanvendelse.

Selvom vi søger at undgå unødvendig emballage, anerkender vi, at visse produkter kræver særlig beskyttelse under forsendelse, f.eks. vores glasprodukter, for at sikre, at de ikke beskadiges under rejsen.

Vores emballage

Fragtposer: Vi tilbyder to typer fragtposer, afhængigt af din ordrestørrelse. Vi bruger typisk bløde pakker i fragtposer, da de ikke kræver ekstra beskyttelse. Begge vores fragtposer er vandtætte.

100% genanvendte poser: Disse poser produceres på en dansk fabrik ved at bruge overskydende restplast for at minimere spildet gennem genanvendelse. De genanvendte fragtposer er fri for skadelige stoffer og omdannes til kuldioxid og vand ved forbrænding på en affaldsplads.

Sukkerørspose: Vores sukkerørposer er også fra en dansk fabrik og består af mindst 55% sukkerrørsfibre.

Boblekuverter: Vi anvender boblekuverter, når vi sender produkter, der kræver ekstra beskyttelse, såsom sugerør, plantekort og drikkeflasker. Det ydre papir er fremstillet af kvikgræs, en hurtigtvoksende og ressourcebesparende kilde. Den indvendige bobleplast er primært lavet af genbrugsplast.

Postæsker: Vores postæsker bruges primært til større ordrer. De er fremstillet af 100% genbrugspapir, som også er bionedbrydeligt. Vores papæsker er FSC-certificeret, og produktionen foregår lokalt i Danmark. Hvis din ordre ikke passer i vores 100% genbrugspapæsker, sender vi den i en FSC-certificeret papæske, der indeholder op til 70% genbrugspapir produceret i Danmark. Alle vores postæsker samles uden brug af lim og tape. Vi genbruger også æsker fra vores egen produktion, når det er hensigtsmæssigt.

Yderligere ønsker vi at reducere papirspild som ordrebekræftelse og kvitteringer: Derfor sendet vi altid din ordrebekræftelse og kvittering via e-mail for at spare på blæk og papir. De kort, vi vedlægger, er naturligvis også lavet af genanvendt papir.

Vi er dedikerede til at fortsætte vores bestræbelser på at minimere emballagespild uden at kompromittere kvaliteten og beskyttelsen af vores produkter under forsendelse. Har du nogle yderligere spørgsmål til vores emballage er du velkommen til at kontakte os på hey@igen.dk

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

-25%

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr 187,45 kr
-25%

SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr
-25%

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr