FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

PROJEKTER OG SKOLEOPGAVER

Vi får rigtig mange henvendelser fra studerende og elever. Her kan du finde information om dine muligheder, hvis du skal skrive en opgave eller lave et projekt om IGEN. Herunder linker til kilder, som kan bruges som aktiv i opgaver og projekter om IGEN.

 

Du kan læse mere om IGENs historie og founder her.

Du kan læse om IGENs vision og arbejde med ansvarlighed her.

Litteratur

I IGENs stifter Louise Bjerres bog, Guide til iværksætteri (Louises version), tages du igennem overvejelserne bag IGEN, op og nedture i iværksætteri, samt en grundig gennemgang af hvordan man tænker bæredygtighed ind i en forretning.

Bogen kan købes her.

Bogen kan lånes og lyttes til gratis på danske bibloteker her.

Podcasts

Brug af regnskab i opgaver

Flere henvender sig omrking brugen af IGENs regnskab i opgaver som foreksempel SOP'er. Vi gør opmærksom på at LJB MEDIA ApS er en virksomhed der består af flere aktiviteter, heriblandt udgivelse af bøger, reklameaktiviteter, influenceraktiviteter og webshoppen igen.dk. Derfor vil regnskabet ikke vise et retvisende billede af IGEN, og vi fraråder derfor at man bruger det som en kilde / et aktiv i sin opgave.

Interviews og samarbejde med studerende

Vi elsker at deltage i interviews, men det er desværre ikke muligt at hjælpe alle. Derfor prioriterer vi at bidrage til større projekter, såsom større studieopgaver på vidergående uddannelser. Ønsker du at henvende dig vedrørende en opgave, er du altid velkommen til at sende en mail til os på hey@igen.dk. På baggrund af din henvendelse undersøger vi, om det er en opgave, vi har mulighed for at bidrage til. Vi håber på din forståelse for, at vi ikke kan deltage i alle projekter.

 

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

-25%

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr 187,45 kr
-25%

SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr
-25%

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr