Indkøbskurv
Hurtig visning
Login
Søg efter vores produkter
Se mere

OM OS - ikke aktiv

IGEN begyndte sit eventyr d. 2 december 2019, da vi lancerede igen.dk. Vores mål er at minimere skrald og affald på vores klode, og opfordre alle til at blive bedre til at bruge deres ting igen. Hver gang vi sætter ting i værk på denne klode, synes vi, at vi skal få det meste ud af dem! Jordens ressourcer og din privatøkonomi skal ikke benyttes på noget, du skal smide ud efter et engangsbrug.

Investér derfor i stedet på produkter af høj kvalitet, som du kan bruge igen og igen - så vil både kloden og din pengepung takke dig.

Mit navn er Louise Bjerre, og det er mig der har startet IGEN. Da jeg var 20 år gammel, begyndte jeg at interessere mig meget for miljø, klima og bæredygtighed, og jeg begyndte at dele mine tanker på YouTube-kanalen LouLiving. Jeg selv har en fyldt garderobe, og jeg elsker at rejse på ferie - også gerne med fly. På den måde er jeg måske ikke den typiske klimaaktivist, og jeg er fortsat af den overbevisning, at jeg lærer endnu mere hver dag. Jeg har dog altid fået ondt i maven ved tanken om skrald. Vi producerer ALT for meget i denne verden, og vi producerer utallige produkter, som er lavet til at smide ud igen. Engangsplastik og smid-væk-kulturen synes jeg er et stort problem. Jeg begyndte derfor selv at minimere mit spild og plastikforbrug, for i stedet blive bedre til at bruge mine ting igen.

Jeg synes dog, at der manglede nogle flotte kvalitetsprodukter, hvor man ikke følte, at man skulle gå på kompromis. Jeg vægter stadig design og brugervenlighed højest - og med IGEN går du aldrig på kompromis.

For helt ærligt, er et klassisk glassugerør ikke langt pænere end et neongrønt plastiksugerør? Eller hvorfor købe et nyt bomuldsnet, når vi har rester, der venter på at blive smidt ud eller brændt, som vi kan lave et endnu pænere net af? Hvorfor skal vi i gennemsnit bruge 30-50 kr. pr måned på nye vatrondeller, når vi kan bruge nogle igen og igen?

Spørgsmålene er til dig - for jeg kender i hvert fald godt mine svar :-)

Velkommen til IGEN.DK. Vi er meget glade for at have dig her.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har noget på hjerte. Det kan du gøre på vores sociale medier @igendk og på mail hey@igen.dk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig :-)