FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 399 KR // 365 dages fuld returret
×

OM OS

IGEN lancerede d. 2 december 2019, med visionen er at kreere et univers, der inspirerer til at bruge sine produkter igen og igen, i stedet for at smide ud. Den vision driver os stadig i dag og motiverer os til konstant at stræbe efter at være frontløbere, ved at levere de bedste og mest innovative alternativer på markedet. Gennem materialelæren og tæt samarbejde med vores producenter, vil vi minimere spild og unødvendigt affald gennem anvendelse af genanvendelighed og innovative materialer i fremstilling af vores produkter. Hos IGEN er vores produkter er nemlig skabt med respekt for kunden og med respekt for os selv.

Vi mener ikke, at vi skal gå på kompromis med personlig æstetik eller brugervenlighed for at skabe mere ansvarlige produkter. Derfor arbejder vi konstant på at reducere vores påvirkning gennem hele processen, lige fra de første spæde designidéer til selve produktionsprocessen og frem til, at vores produkter lander i dine hænder. Dyk ned i vores initiativer og læs mere her.

Hvem står bag IGEN?

IGEN blev grundlagt i 2019 af Louise Bjerre. Hvis hendes navn lyder bekendt, kan det være, fordi du har stødt på hende på hendes YouTube-kanal @LouLiving, Instagram eller TikTok, hvor hun har delt sin iværksætterrejse gennem årene. Louise har altid haft en iværksætterånd i sig og har startet flere virksomheder, skrevet bøger, vundet priser, medvirket i tv-programmer og deltaget i en lang række podcasts.

I 2023 blev Louise endda nomineret som årets iværksætter til SimbaPrisen som anerkendelse for hendes arbejde med IGEN. Senere på året udgiver hun bogen "Guide til iværksætteri (Louises Version)," hvor hun guider sine følgere og læsere gennem iværksætterrejsens udfordringer og glæder.

Louise har altid ønsket at give et ærligt og nuanceret indblik i hverdagen som iværksætter og den personlige udvikling, hun har gennemgået med fokus på bæredygtighedens principper, gennem sine platforme. Hendes værdier og IGENs værdier blev formet af hendes opdagelse af det daglige spild forårsaget af engangsprodukter. Dette drev hende til at skabe genanvendelige produkter af høj kvalitet uden at gå på kompromis med designet. Siden introduktionen af IGENs første produkt, de genanvendelige vatrondeller, har Louise udviklet mere end 200 produkter, som du i dag kan finde på igen.dk.

Er du interesseret i at vide mere om Louises rejse med iværksætteri og IGEN, kan du læse mere om hendes bog lige her.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os!

For generelle henvendelser bedes du kontakte os på sociale medier @igendk eller på mail hey@igen.dk

 For samarbejde eller partnerskaber kontakt samarbejder@igen.dk

Vi sidder altid klar til, at hjælpe dig godt videre igen!

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr