FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 399 KR // 365 dages fuld returret
×

OM OS


Velkommen til IGEN.DK
Vi er meget glade for at have dig her 


Starten på IGEN.dk's rejse

IGEN begyndte sit eventyr d. 2 december 2019, da vi lancerede igen.dk. Vores vision er at kreere et univers, der inspirerer til at bruge sine produkter igen og igen, i stedet for at smide ud. Vi vil minimere spild og unødvendig affald gennem genanvendelighed og innovative materialer. Det gør vi gennem vores produkter, der alle er skabt med omtanke for jorden og med kærlighed til forbrugeren. 

Hos IGEN mener vi nemlig ikke, at man skal gå på kompromis med sin egen personlige æstetik eller skrue ned for brugervenligheden, i ønsket om at leve mere bæredygtigt. 


Hvem står bag IGEN.dk?
Mit navn er Louise Bjerre, og det er mig der har startet IGEN. Da jeg var 20 år gammel, begyndte jeg at interessere mig meget for miljø, klima og bæredygtighed, og jeg begyndte at dele mine tanker på YouTube kanalen LouLiving. Jeg er måske ikke den typiske klimaaktivist, og jeg er fortsat af den overbevisning, at jeg (heldigvis) lærer endnu mere hver dag. Jeg har dog altid fået ondt i maven ved tanken om skrald. Der bliver helt generelt produceret ALT for meget, og heraf utallige produkter, som er lavet med dét formål at blive smidt ud igen. Engangsplastik og smid-væk-kulturen synes jeg er et stort problem. Jeg begyndte derfor selv at minimere mit spild og plastikforbrug, for i stedet blive bedre til at bruge mine ting igen.
Kombinationen af kvalitet, brugervenlighed og design
Jeg synes dog, at der manglede nogle flotte kvalitetsprodukter, hvor man ikke følte, man skulle gå på kompromis, når man ønskede at bruge mindre. Når jeg køber nyt i dag vægter jeg stadig design og brugervenlighed højt - og med IGEN går du aldrig på kompromis.
For helt ærligt, er et klassisk glassugerør ikke langt pænere end et neongrønt plastiksugerør? Eller hvorfor købe et nyt bomuldsnet, når vi har rester, der venter på at blive smidt ud eller brændt, som vi kan lave et endnu pænere net af? Hvorfor skal vi i gennemsnit bruge 30-50 kr. pr måned på nye vatrondeller, når vi kan bruge nogle igen og igen?
Spørgsmålene er til dig - for jeg kender i hvert fald godt mine svar :-)
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har noget på hjerte. Det kan du gøre på vores sociale medier @igendk og på vores mail hey@igen.dk 
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig godt videre igen!

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

MAKEUP RONDELLER

129,95 kr

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr