FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 399 KR // 365 dages fuld returret
×

RETUR OG HÅNDTERING

Om retunering


Vi håber virkelig, at du elsker dine IGEN-varer, lige så meget som vi gør. Men hvis du af en eller anden grund ønsker at foretage en returnering, bedes du læse følgende, inden du fortsætter.

Hos IGEN tilbyder vi 365 dages returret. Det gør vi for at sikrer, at ingen ubrugte varer går til spilde. Den giver dig ekstra tid til at evaluere dit køb, fordi vi forstår, at det produkt, der virkede perfekt for dig i dag, måske ikke længere er det rigtige om 2 måneder. I stedet for at lade det samle støv, kan du returnere det. På den måde bidrager vi sammen til at give produkterne en ny chance og forhindrer spild af ubrugte varer.

De returnerede varer skal være ubrugte for at være berettigede til returnering. Varer, der er brugte, beskadigede, snavsede eller på nogen måde bærer præg af brug vil blive afvist og returneret tilbage til kunden.

Hvis du har brugt produktet, men ikke elsker det længere, opfordrer vi dig i stedet til at videresælge det eller donere det til genbrug.

DU ØNSKER AT RETUNERE

 

Ønsker du at retunere et produkt, skal det registreres via. din kundeprofil på igen.dk

 

Eventuelle returomkostninger afholder du selv.

 

 

DU SENDER DIN RETUNERING

 

Efterfølgende kan du købe et retuneringslabel med tracking. Du skal ikke afvente retuneringens godkendelse.

Husk at pakke din pakke forsvarligt.

Vi anbefaler, at bruges vores emballage igen for at sikre mindst muligt spild.

VI BEHANDLER DIN RETUNERING

 

Vi udsteder en refusion, så snart vi har modtaget og behandlet din returnering. Det kan tage op til 10-14 arbejdsdage efter modtagelse af pakken, før refusionen eller ombytningen bliver behandlet og returneret til den oprindelige betalingsmetode.

Så snart din returnering er behandlet, vil du modtage en mail herom.

 

Har du yderligere spørgsmål til retur eller reklemationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på hey@igen.dk

 

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr