FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

Den gamle side

Hos IGEN er vores mål at minimere vores spild gennem produkter du kan bruge igen og igen. At påvirke klimaet i den rigtige retning, er i toppen af vores agenda og vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre og grønnere! 

Men påvirkning er mange ting - og ingen er perfekte, heller ikke os. Derfor vil vi meget gerne give jer et indblik i de små og store tiltag vi gør, for at mindske spild og gøre IGEN endu grønnere.

Alle vores produkter har til formål at mindske dit spild, og i stedet bruge dine ting igen og igen. Vores produkter er alle i høj kvalitet, som gør at du kun behøver ét produkt i stedet for en masse engangsprodukter, du skal smide ud. 

IGEN's egne produkter bliver produceret i samarbejde med vores partnere fra hele verden.

Når vi har modtaget vores varer, har vi klimakompenseret fragtrejsen når det var muligt. I 2023 er alle vores vareleveringer fra vores egne produktioner til vores lager her i København CO2 kompenseret. Vi CO2 kompenseret fragten gennem de fragtselskaber vi benytter såsom DSV, UPS mm.

Vi er generelt glade for at CO2 kompensere, og hele vores t-shirt kollektion er 100% CO2 neutral gennem CHOOSE. 


Selve indpakningen af vores produkter er også nøje udvalgt med fokus på Zero Waste. Generelt undgår vi al unødig indpakning, og vil altid stræbe efter at vælge indpakningen der som minimum har et formål til at kunne blive brugt igen.

Vores Makeup Rondeller kommer i indpakning du kan bruge igen - nemlig i en GOTS certificeret økologisk bomuldspose. Den fungerer perfekt som vaskepose!

Køber du fx vores To Go Kop vil den komme indpakket i en unik hør multi bag, udviklet specielt til To Go Koppen. Den kan du bruge igen til at opbevare og transportere din to go kop i - eller måske til noget helt andet... Opbevaring af mindre sager, solbriller, makeup. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Der er dog også produkter der kræver en særlig indpakning - det kan fx være vores produkter i glas, så vi sikrer de ikke går i stykker på rejsen. Vores duftlys er produceret i recycled FSC certifcieret pap, der er lavet helt specielt til affaldsortering. Der er ikke brugt lim til at samle æskerne, og er nemme at få gjort helt flade og klar til genanvendelse.

Mange af vores andre produkter så som Tote Bags, scrunchies, shoppers, To Go Pouch mm. er slet ikke pakket ind - for det behøver de nemlig slet ikke. I pakningen vurderer vi nogle gange, at produkterne skal beskyttes særligt. Det kan fx være vores hvide hårbånd. Så får de en lille papirspose, som er lavet af 100% genbrugspapir som er biologisk nedbrydelige, og så er poserne trykt med vandbaseret trykpapir på en fabrik i Danmark

Vores Zero Waste fokus ses også i vores håndtering af webshoppen. På vores kontor er bæredygtigheden tænkt ud i praksis, og derfor genbruger og genanvender vi alt vi kan. 

Sådan pakker vi dine pakker:

Alt efter hvad du køber, og hvor mange forskellige produkter du køber, vælger vi den emballage der passer bedst din pakke.

Vi pakker din ordre så kompakt som muligt. Det mindsker nemlig både mængden af emballage, og gør det muligt for vores fragtfirma GLS, at have endnu flere pakker med hver gang. Det gør at de skal køre mindre frem og tilbage, og i sidste ende vil det spare på deres CO2 udslip! 

Vores emballage til pakkerne er:

Fragt poser. Vi har to typer fragtposer, alt efter størrelsen på din ordre. Vi sender typisk stofvarer i fragtposer.

100%recycled poserproduceret på en dansk fabrik. Her bruger de deres overskydende restplast, for at minimere spildet gennem recycling. Den genanvendte fragtpose er selvfølgelig uden skadelige stoffer, og når du affaldssorterer den, bliver den omdannet til kuldioxid og vand ved forbrænding på affaldspladsen.

Sukkerørs poser er også fra en dansk fabrik, og består af minimum 55% sukkerrørsfibre, som er udviklet på en hel ny og moderne måde. Begge vores fragtposer er vandtætte.

Boblekuverter bruger vi, når vi sender produkter der har brug for ekstra beskyttelse såsom sugerør, plantekort og drikkeflasker. Vores boblekuverter er produceret hos en klima neutral fabrik, og derfor er din boblekuvert også helt CO2 neutral! Det udvendige papir er lavet af kvikgræs. Kvikgræs er hurtigt voksende og ressource besparende - og ikke nok med det, giver det græs-papiret en virkelig flot overflade, hvor man tydeligt kan se, strukturen fra de små græsstykker. Den indvendige bobleplast er delvist lavet af genbrugsplast.

Postæsker bruger vi oftest til de større ordrer.

Vores postæsker er som udgangspunkt fremstillet af 100 % genbrugspap, som også er bionedbrydeligt. Papæsken er FSC-certificeret og pap og produktion er fremstillet i lokalt i Danmark. Passer din ordre ikke ned i vores 100% genbrugspapæsker, modtager du den i FSC certificeret papæske, som indeholder op mod 70% genbrugspap også produceret her i Danmark.

Postæskerne er alle samlet uden lim og tape.

I særlige tilfælde bruger vi også de æsker vi får ind fra produktionen igen til en pakke.

Du modtager altid din ordrebekræftelse samt kvittering over mail, så vi sparer på både blæk og papir. De kort vi vedlægger er - ja som du nok gættede - selvfølgelig også lavet af genanvendt pap og pair.

Ønsker du helt at spare fragten? Så skal du også være meget velkommen til at komme forbi og afhente din pakke på vores kontor. Vi har som udgangspunkt åbent hver dag mellem 10 og 16, men vi anbefaler at du skriver i livechatten hvis du vil sikre dig at kontoret er åbent når du kommer.

Vores community er vigtigt for os. Vi tror på, at det er meget bedre hvis vi er mange der gør en lille forskel sammen. Gennem vores blog, nyhedsbrev og sociale medier skaber vi content der skal inspirere og skabe dialog. Vi elsker at snakke med vores kunder om, hvordan vi alle kan løfte hinanden i flok, og inspirerer til en bedre og mere bæredygtig dagligdag. Vi afholder løbende spændende talks og events. Vi har blandt andet holdt nationale Clean Ups med jer, og doneret genanvendelige bind til kvinder i Afrika. Vi kigger løbende ind i flere givende partnerskaber og projekter, som kan styrke vores community og være med til at gøre en forskel.

Vi hylder fælleskabet, og hos IGEN er der plads til alle. Du kan være én af de helt klimakloge, eller én der blot ønsker at spare på sine penge og sit spild. Vi er glade for at have jer med på vores rejse!

Ønsker du din gave pakket ind? Så klarer vi også det! Din gave bliver alt efter størrelsen pakket ind i en gaveæske eller i FSC certificeret gavepapir. Båndet er lavet af genanvendte plastikflasker. Flaskerne er indsamlet i Taiwan, hvor forureningen af plastik i naturen er høj. Plasten er smeltet og omdannet til fine tråde som samles op på kæmpe spoler og sejles til gavebånds fabrikken. Her bliver trådende vævet til gavebånd.

Vi tilbyder virtuelle gavekort helt uden udløbsdato! På den måde sørger du for at finde en gave, som du er sikker på, at modtageren vil elske igen og igen. Vores virtuelle gavekort sendes over mail, og kan også sendes direkte til gavemodtageren, hvis du ønsker dette. Herefter kan du selv vælge og printe gavekortet ud hvis du ønsker! På den måde sparer du både penge og tid. Vi sparer desuden miljøet for emballage, og unødig CO2 udslip ved levering fra vores fragtfirma. Det kan vidst kun kaldes en særlig og kærlig gave!

Vi er stolte medlemmer af GoGreen Danmark, som igennem vores ansøgelsesprocess har undersøgt og godkendt os til det prestigefyldte grønne badge. Du kan læse om deres høje krav og kriterier til deres medlemmer og bæredygtighed her 

 

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr