FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

Kvindernes kampdag - vi giver IGEN!

TAK!

Til kvindernes internationale kampdag donerede vi hos IGEN, gennem jeres ordre, 120 genanvendelige bind til pigerne i uganda! 

1000 tak for jeres hjælp, og jeres støtte til SHE FOR SHE. Kun sammen kan vi blive ved med at kæmpe for kvinders ligestilling verden over - igen og igen ♀

Glædelig kampdag!

Hos IGEN er vi vilde med kvinder, og alt det som vi igennem tiden har opnået sammen i fælleskab! Sammen er vi kvinder kommet langt i kampen mod ligestilling, og derfor må vi ikke glemme dem, som stadig kæmper for basale rettigheder, hver dag, i verden over…

Millioner af kvinder verden over mangler stadig adgang til besale menstruationsprodukter: Det resulterer blandt andet i, at unge piger og kvinder bliver hjemme fra skole, når de menstruerer for at kunne skjule deres menstruation. Derfor mister kvinderne i Uganda sammenlagt op mod 20% af deres samlede skolegang - og mange må derfor droppe ud.

Gennem donationer producerer virksomheden SHE FOR SHE genanvendelige bind til pigerne i Uganda, og er dermed med til at sikre pigerne muligheden for og produkterne til at passe deres skolegang.

SHE FOR SHE X IGEN

Vi hos IGEN er vilde med SHE FOR SHE, og alt det organisationen kæmper for, og derfor ønsker vi at støtte deres kamp for at forbedre livet for de mange unge kvinder og den kvindelige ligestilling i Uganda.

Derfor vil vi hos IGEN for hver ordre, i dag d. 8. marts, donere 8 genanvendelige bind til pigerne i Uganda gennem SHE FOR SHE.

Placerer du din ordre i dag, er du med til at donere genanvendelige bind, som kan sikre 2 års skolegang for en pige i Uganda, kvit og frit! 

Hvem er SHE FOR SHE?

SHE FOR SHE er en social virksomhed, med det formål at udstyre og styrke kvinder i Uganda til at producere og sælge billige og genanvendelige menstruationsbind, med målet om kunne at holde piger i skole og samtidig tilbyde billige menstruationsprodukter til kvinderne i Uganda.

Tanken bag SHE FOR SHE er, at piger og kvinder skal have kapacitet til at tage eget liv i egne hænder og dermed opnå deres fulde potentiale gennem stabil indkomst og adgangen til uddannelse.

SHE FOR SHE producerer deres bind af genbrugte stofrester, og de er derfor både recycled og super bæredygtige. De er nemme for pigerne at have med og er nemme at gøre rene. Derudover er bindende genanvendelige og kan derfor bruges igen og igen i over 1 år!

Denne miljøvenlige og økonomisk bæredygtige lokale tilgang til fremstilling af menstruationsbind, giver ikke blot pigerne mulighed for at blive i skolen, men også muligheden for at bekæmpe tabuet mod menstruation.

Samtidig er produkterne produceret af kvinder i Uganda, og SHE FOR SHE er dermed med til at skabe en levedygtig kilde til indkomst for unge kvinder og piger under gode arbejdsforhold.

Vi håber, at du har lyst til at støtte op om en god sag, og at vi sammen kan blive ved med at kæmpe for kvinders ligestilling verden over - igen og igen 

Hør mere om SHE FOR SHE her:

Ældre opslag
Nyere opslag

15 kommentarer

 • Opslået i Danielhaf

  Best dating site: https://tinyurl.com/mbsf2vay

  tixV4U2HhdlHwWq9vznI3g3WaZUPshTZ

 • Opslået i Danielhaf

  Hello. And Bye. https://www.google.com/675664654665756756
  yiytyrtutrytryrtyrtu

 • Opslået i Danielhaf

  Hello. And Bye. https://www.google.com/675664654665756756
  yiytyrtutrytryrtyrtu

 • Opslået i Danielhaf

  Hello. And Bye. https://www.google.com/

 • Opslået i oguxedneduxa

  ] Ipafavel vgn.brcn.igen.dk.kyc.ke http://slkjfdf.net/

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

-25%

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr 187,45 kr
-25%

SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr
-25%

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr 187,45 kr