FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 399 KR // 365 dages fuld returret
×

Treedom 💚 IGEN

I har måske allerede set vores nye t-shirt samarbejde med Treedom, og måske er du en af mange, som allerede har investeret i din nye grønne t-shirt. Men hvem er Treedom egentlig, og hvorfor er vi hos IGEN gået sammen med netop Treedom i missionen om at gøre jorden grønnere?

Hvem er Treedom?

Treedom er den første online platform i verden, som giver dig mulighed for at plante et træ, på den anden side af jorden, ved blot et klik, samt den unikke mulighed for at følge dit eget træ online.

Siden deres grundlæggelse i 2010 har Treedom plantet mere end 1.900.000 træer verden over. Alle træer plantes direkte af lokale landmænd og medfører miljømæssige, sociale og økonomiske fordele for lokalsamfundet.

Hvert træ geolokaliseres og har sin egen side, hvor igennem du kan følge dets vækst gennem billeder og andre sjove features. Når du køber en TREE T-SHIRT hos IGEN, får du derfor dit helt eget træ og side til den! Her har du blandt andet mulighed for at navngive dit eget træ og følge med i dit træs vækst. Dit træ vil i løbet af dets vækst både bidrage til både at absorbere CO2 og samtidig bidrage til forøgelsen af biodiversiteten verden over. 

Treedom giver dig mulighed for at se hvor meget CO2 dit træ absorberer, men giver dig også muligheden for at beregne, hvor meget CO2 du selv udsender hver dag via. en af mange af deres sjove features: https://www.treedom.net/en/co2

Hos IGEN elsker vi at gøre det sjovt, lærerigt og ikke mindst lettere at forholde sig til bæredygtighed og en grønnere verden, og netop derfor er vi teamet op med Treedom!

BESØG VORES IGEN SKOV HER

TREE T-SHIRT - Limited Edition

Sammen har vi skabt vores helt nye TREE T-SHIRT 💚

TREE T-SHIRT er en limited edition hvor du helt eksklusivt også får et Treedom træ med i dit køb. Den skønne grønne farve komplimenterer alle kroppe, køn og årstider. Den er tidsløs og består blot af et klassisk design, et træ der regenerer god energi og forbedrer klodens klima.
Designet er tegnet af Louise fra IGEN og Cecilia fra Treedom.

Hvordan følger jeg med hos mit nye træ?

Med din TREE T-SHIRT fra IGEN, modtager du en unik kode, som giver dig mulighed for at indløse dit helt eget træ i IGENs skov via. Treedom.

Her indløses din kode, og du kan nu følge med i dit træs liv! Se videoen herunder for at få indsigt i blot nogle af de informationer, du får om dit træs liv igennem Treedom 💚

Vi håber at du vil være med til at støtte op om en god sag, og så glæder vi til at følge dig og dit nye træs rejse i IGEN skoven!

Træ efter træ og t-shirt efter t-shirt kan vi sammen gøre verden til et grønnere sted💚

 

 

Ældre opslag
Nyere opslag

5 kommentarer

 • Opslået i oewiovujobi

  ] Uyomio mzk.zkok.igen.dk.yba.lt http://slkjfdf.net/

 • Opslået i eqipehau

  ] Ejabegq wtf.ffcl.igen.dk.qkr.np http://slkjfdf.net/

 • Opslået i ucoyuvakahad

  ] Ifinro oeu.mbrl.igen.dk.oaj.ee http://slkjfdf.net/

 • Opslået i anepiejal

  ] Auxebuemo gjz.zlna.igen.dk.uls.mc http://slkjfdf.net/

 • Opslået i MarcoPicum

  You received a money transfer of $ 89.44! PREPAYMENT! To receive funds, go to the payment page —> http://onlinebanker.epizy.com
  [url=http://onlinebanker.epizy.com/]Detail[/url]: [url=http://4erteg.ru/]http://4erteg.ru/[/url] http://onlinebanker.epizy.com/ http://onlinebanker.epizy.com/

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr