FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 299 KR // 365 dages fuld returret
×

DIY - plantekortkollektion

Lad kreativiteten blomstre med IGENs DIY-plantekortkollektion!

I samarbejde med Mathilde Olsen har IGEN skabt en helt ny farv-selv plantekortkollektion. Farv-selv kortene giver dig og dine kære mulighed for at skabe personlige kort, ved hjælp af Mathildes illustrationer, og i lige netop de farver, i ønsker. Giv de unikke kort til en, du holder af, og se det vokse til blomster!🌸


WILD - plantekortkollektion

IGENs plantekortkollektion WILD består af af tre plantekort, der alle er tegnet af Mathilde Olsen. Mathildes vision for WILD kollektionen var at skabe et univers med plads til kreativitet, og hvor vi hver især kan være, lige netop dem vi ønsker🌱

Kortet er helt perfekt til alle anledninger, f.eks. til værtsgaven, fødselsdagen, konfirmationen eller andre festlige begivenheder.


Mathilde Olsen er kunstneren bag illustrationerne på vores plantekortkollektioner WILD & DIY. Mathilde arbejder til dagligt som content creator, og måske kender du hende allerede fra TikTok, hvor hun deler sin hverdag med mere end 111.500 følgere.

Mathildes rejse med TikTok og kunstnerisk skabelse begyndte i foråret 2020 da Mathilde blev diagnosticeret med ADD, som er den “stille” version af ADHD. Når man som Mathilde har diagnosen ADD, oplever man en del forstyrrelser i sin opmærksomhed i hverdagen. Derfor følte hun, at hun skulle finde en hobby, der kunne bringe hende mere ro. For Mathilde blev det kunst. Her finder Mathilde ro til fordybelse og en pause fra en hektisk hverdag, som ellers er præget af en stor grad af impulsivitet. I kunsten kan hun folde sine mange ideer ud på papir og lærred. Her har hun lært at stole på processen, og hun er meget bevidst om, at processen ikke altid er en lige vej. Det perfekte findes ikke, og Mathilde betegner sin kunst som abstrakt og netop ikke perfekt.

Mathilde ønsker, at hendes kunst skal være med til at inspirere andre, hvorfor hun er glad for muligheden for at være kunstneren bag vores plantekortkollektioner WILD & DIY.


Om plantekort

Når modtageren har læst kortet, kan det blot rives i stykker og herefter plantes. Kortet er bionedbrydeligt og kan både plantes i krukke eller direkte i jorden. Planter du dit kort i haven, kan blomsterne også bidrage til at øge biodiversiteten i naturen.

Størstedelen af alle kort i dag er produceret af nyt papir eller plastik, så ved at forære et kort af recycled papir er du med til at genanvende de ressourcer, som allerede eksisterer.

Med alle plantekort medfølger en konvolut skabt af genanvendt papir i Danmark.

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr