FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 399 KR // 365 dages fuld returret
×

Bæredygtige julegaver


Forær en du holder af en TREE T-SHIRT og vær med til at plante dit helt eget træ! Med en TREE T-SHIRT fra IGEN modtager du en unik kode, som giver dig mulighed for at indløse dit helt eget træ i IGENs skov. Her planter Treedom dit træ, og giver dig en unik mulighed for at følge med i dets udvikling helt tæt på. Dit træ vil i løbet af dets vækst både bidrage til at absorbere CO2 og samtidig bidrage til forøgelsen af biodiversiteten verden over. Med vores TREE T-SHIRT, får du altså ikke blot en skøn bæredygtig t-shirt, men også dit eget træ i IGENs helt egen skov! T-shirten selv, som er unisex, er blandt andet lavet af recycled plastikflasker, som er opsamlet og vævet sammen med det blødeste BCI bomuld.
Tree t-shirts
  
  
Bottles t-shirt
Forkæl én der står dig nært med en Bottles t-shirt fra IGEN og vær med til at give plastikflasker helt nyt liv! IGEN's Bottle t-shirt er unisex og lavet af 40% recycled polyester og 60% bomuld. Denne kombination giver en slidstærk og ultrablød t-shirt. Den brugte recycled polyester kommer af spild fra genanvendte plastikflasker. For at skabe én IGEN t-shirt er der blevet genanvendt 10 plastikflasker. Derudover har vi CO2 kompenseret vores kollektion - så din IGEN t-shirt er 100% CO2 neutral! Den perfekte julegave!

   
Drikkeflaske - IGEN purple
Giv en du elsker en vandflaske fra IGEN og vær med til at minimere engangsplastik! Sammen med danske AYA&IDA har vi skabt en drikkeflaske i en eksklusiv lilla nuance, som hjælper dig med at ‘stay hydrated’ og minimere engangsplastik. Vores nye drikkeflaske er altså ikke blot god for planeten og din krop, men også din Instagram! Den genanvendelige drikkeflaske kan bruges igen og igen, og vil allerede efter et par få postevands opfyldninger have kompenseret for sin egen produktion. At fylde sin egen genanvendelige drikkeflaske med postevand udleder nemlig 900 gange mindre CO2 end en købt flaske vand af plastik. En drikkeflaske fra IGEN holder dine drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Uanset formålet er flasken både smart og flot, og så donerer du 100 liter rent vand i julegave til unicef!
   
   

Crewneck
Forkæl en du holder af med en 100% recycled lækker og tidsløs Crewneck, der kan holde en du holder af varm i den kolde juletid. Vores TRASH CREWNECK kommer i farverne sky og earth, og er med sit perfekte unisex fit den helt rigtige trøje til en, der ønsker en behagelig trøje, vedkommende kan bevæge sig i, uden at gå på kompromis med design. Vores crewnecks er lavet af stofrester fra tekstilindustrien, så med en crewneck fra IGEN er den, du forærer gaven til med til at rydde op på systuerne og med til at give kasserede stofrester nyt liv igen.
   
   
Hoodie
Mangler en af dine nærmeste den perfekte hoodie? Så forkæl vedkommende med en 100% recycled og tidsløs hoodie fra IGEN! Vores IGEN HOODIE kommer i farverne sky og earth, og er med sit oversized fit den helt rigtige trøje til dig, der ønsker en behagelig trøje, du kan bevæge dig i, uden at gå på kompromis med design. Vores hoodies er lavet af stofrester fra tekstilindustrien, så med en hoodie fra IGEN er du med til at rydde op på systuerne og med til at give kasserede stofrester nyt liv igen. Dette unikke materiale gør også, at ikke to trøjer er ens, så din gave er helt unik!

   
To go pouch
IGEN’s To go pouch er den perfekte julegave til ham eller hende, der har alt! Med en to go pouch fra IGEN kan du have sugerør, bestik, tandbørsten, penalhuset eller noget helt femte med på farten. På den måde er man med til at minimere spild, da man slipper for at anvende de mange engangsprodukter, som man især får med, når man køber noget to go. Selve posen fra vores To Go Pouches er 100% recycled fra egen produktion, idet de alle er lavet af resterne fra vores hørservietter i farven natur. En sej og bæredygtig julegave!

   
Juleplantekort (sæt)
Forkæl din mormor og morfar med en sød julehilsen i år! Giv hver af dine bedsteforældre et af vores unikke plantekort, og forær dem en plante, de kan indløse senere. Kortet kan plantes, og der vil vokse mynte og lavendler op! 
   
  Ældre opslag
Nyere opslag

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

SHOPPER // BLÅ

249,95 kr

SHOPPER // BRUN

249,95 kr

MINI SHOPPER // BRUN

249,95 kr