Blog

Julegaver til ham

IGEN t-shirts
Er din far en rigtig cool dad, eller tænker han over miljøet?
Så forkæl ham med en af IGEN’s fire t-shirts! Vores t-shirts er lavet af plastik fra gamle plastikflasker, og så fås de helt op til størrelse XXL!
                   

                   
Crew neck
Forkæl din kæreste med en 100% recycled lækker og tidsløs Crewneck, der kan holde ham varm i den kolde juletid. Vores TRASH CREWNECK kommer i farverne sky og earth, og er med sit perfekte fit den helt rigtige trøje til ham, der ønsker en behagelig trøje, han kan bevæge dig i, uden at gå på kompromis med design. Vores crewnecks er lavet af stofrester fra tekstilindustrien, så med en crewneck fra IGEN er din kæreste med til at rydde op på systuerne og med til at give kasserede stofrester nyt liv igen.
                   
Hoodie
Mangler din fætter den perfekte hoodie? Så forkæl hende med en 100% recycled og tidsløs hoodie fra IGEN! Vores IGEN HOODIE kommer i farverne sky og earth, og er med sit oversized fit den helt rigtige trøje til ham, der ønsker en behagelig og sej trøje. Vores hoodies er lavet af stofrester fra tekstilindustrien, så med en hoodie fra IGEN er din fætter med til at rydde op på systuerne og med til at give kasserede stofrester nyt liv igen.
                   
                   
Drikkeflaske
Er din bror glad for at træne med vennerne eller pendler han til hverdag, så forkæl ham med en drikkeflaske fra IGEN! Vores drikkeflasker kan holde din brors vand koldt i 24 timer og hans kaffe varm i 22 timer. Uanset formålet er flasken både smart og flot, og så donerer du 100 liter rent vand i julegave til unicef!
                   
                   
Shampoobar
Er din far rigtig miljøbevidst og ønsker han at minimere spild?
Giv din far IGEN’s Shampoo Bar fra Purely Proffesionals, og giv ham muligheden for at give miljøet en hjælpende hånd, helt uden at han skal gå på kompromis med hverken ingredienser eller resultater - hvilken far ønsker ikke det?
                   

                   
Sugerør
Er din kæreste tosset med at drikke varm kakao i den kolde juletid eller nyder han et glas varm gløgg til æbleskiverne?
Så er IGEN’s glas sugerør den perfekte gave til ham! Vores glassugerør kommer i flere forskellige farver og kan bruges igen og igen. De tåler både varme og kolde drikke, og så kan de smides i opvaskemaskinen efter brug - nemmere bliver det ikke.
                   
                   
Plantekort (til ham)
En moderne og far-venlig blomst! Giv din far et af vores unikke plantekort, og forær ham en plante han kan indløse senere. Kortet kan plantes, og der vil vokse mynte op! I kortet kan du skrive en sød hilsen eller bruge det som et gavekort til ham.
                   
Ældre opslag
Nyere opslag

Indsend en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse.

Jeg accepterer
×

Mest populære

MAKE UP RONDELLER

129,95 kr

MULTI BAG

Fra 35,00 kr
-50%

4 X STEEL STRAWS

110,00 kr 55,00 kr